free statistics Itáliai Tyúk / Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink : Korán érő tojótyúk, több éven át tartó, magas teljesítménnyel. Skip to main content

Itáliai Tyúk / Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink : Korán érő tojótyúk, több éven át tartó, magas teljesítménnyel.

Feje hosszúkás, ámde nem keskeny, aránylag nagy taraj díszíti. Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. May 21, 2012 · itáliai fajtaleírás. Az ivart jelzőknél könnyű a nemek elkülönítése napos korban, a …

Szépen felnőtt az új ezüst színű csapat :) a többiek is kezdenek tojogatni, nem kapkodják el … Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink
Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink from 3.bp.blogspot.com
Közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Szépen felnőtt az új ezüst színű csapat :) a többiek is kezdenek tojogatni, nem kapkodják el … Korán érő tojótyúk, több éven át tartó, magas teljesítménnyel. Feje hosszúkás, ámde nem keskeny, aránylag nagy taraj díszíti. A fajta rosszul kotlik, vagy egyáltalán nem is kotlik meg. May 16, 2013 · itáliai tyúkjaink. A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők. May 21, 2012 · itáliai fajtaleírás.

Szépen felnőtt az új ezüst színű csapat :) a többiek is kezdenek tojogatni, nem kapkodják el …

Feje hosszúkás, ámde nem keskeny, aránylag nagy taraj díszíti. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. Szépen felnőtt az új ezüst színű csapat :) a többiek is kezdenek tojogatni, nem kapkodják el … A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők. Az ivart jelzőknél könnyű a nemek elkülönítése napos korban, a … May 16, 2013 · itáliai tyúkjaink. Közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Törzse erőteljes, széles, hosszú, vízszintesen hordott. Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. A rózsatarajúaknál a kissé teltebb törzs megengedett. May 21, 2012 · itáliai fajtaleírás. A fajta rosszul kotlik, vagy egyáltalán nem is kotlik meg.

Közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. May 16, 2013 · itáliai tyúkjaink. A rózsatarajúaknál a kissé teltebb törzs megengedett. Az ivart jelzőknél könnyű a nemek elkülönítése napos korban, a …

A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők. Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink
Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink from 3.bp.blogspot.com
Az ivart jelzőknél könnyű a nemek elkülönítése napos korban, a … Közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. May 21, 2012 · itáliai fajtaleírás. A rózsatarajúaknál a kissé teltebb törzs megengedett. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Feje hosszúkás, ámde nem keskeny, aránylag nagy taraj díszíti. Törzse erőteljes, széles, hosszú, vízszintesen hordott.

May 21, 2012 · itáliai fajtaleírás.

A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők. A fajta rosszul kotlik, vagy egyáltalán nem is kotlik meg. Az ivart jelzőknél könnyű a nemek elkülönítése napos korban, a … Szépen felnőtt az új ezüst színű csapat :) a többiek is kezdenek tojogatni, nem kapkodják el … May 21, 2012 · itáliai fajtaleírás. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. May 16, 2013 · itáliai tyúkjaink. Korán érő tojótyúk, több éven át tartó, magas teljesítménnyel. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. Közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Feje hosszúkás, ámde nem keskeny, aránylag nagy taraj díszíti. Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. A rózsatarajúaknál a kissé teltebb törzs megengedett.

Korán érő tojótyúk, több éven át tartó, magas teljesítménnyel. Az ivart jelzőknél könnyű a nemek elkülönítése napos korban, a … May 21, 2012 · itáliai fajtaleírás. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. A rózsatarajúaknál a kissé teltebb törzs megengedett.

Feje hosszúkás, ámde nem keskeny, aránylag nagy taraj díszíti. Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink
Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink from 3.bp.blogspot.com
Törzse erőteljes, széles, hosszú, vízszintesen hordott. May 21, 2012 · itáliai fajtaleírás. A fajta rosszul kotlik, vagy egyáltalán nem is kotlik meg. Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. May 16, 2013 · itáliai tyúkjaink. Közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Feje hosszúkás, ámde nem keskeny, aránylag nagy taraj díszíti.

A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők.

Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. A fajta rosszul kotlik, vagy egyáltalán nem is kotlik meg. Korán érő tojótyúk, több éven át tartó, magas teljesítménnyel. Közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők. Törzse erőteljes, széles, hosszú, vízszintesen hordott. May 16, 2013 · itáliai tyúkjaink. Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. A rózsatarajúaknál a kissé teltebb törzs megengedett. Feje hosszúkás, ámde nem keskeny, aránylag nagy taraj díszíti. Szépen felnőtt az új ezüst színű csapat :) a többiek is kezdenek tojogatni, nem kapkodják el … May 21, 2012 · itáliai fajtaleírás.

Itáliai Tyúk / Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink : Korán érő tojótyúk, több éven át tartó, magas teljesítménnyel.. Törzse erőteljes, széles, hosszú, vízszintesen hordott. May 16, 2013 · itáliai tyúkjaink. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. Szépen felnőtt az új ezüst színű csapat :) a többiek is kezdenek tojogatni, nem kapkodják el … Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre.

May 21, 2012 · itáliai fajtaleírás itália. May 16, 2013 · itáliai tyúkjaink.
Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar